Select Page

Buat Web App Termurah Di Sipitang

Buat Web App Termurah Di Sipitang

Perkhidmatan Buat Web App di Sipitang . Sekarang Anda Boleh Miliki Mobile App Yang Cantik Dengan Harga Yang Murah & Berbaloi. Apabila bercakap tentang mobile app android dan ios masalah ini akan muncul.

MASALAH 1: Tak Tahu Tempat Untuk Dapatkan Developer Yang Sesuai

Pemilik bisnes memang keliru nak dapatkan developer yang sesuai untuk bisnes mereka. Mereka akan habiskan masa berminggu atau berbulan untuk mencari developer yang sesuai.

MASALAH 2: Developer Yang Dipilih Terlalu Mahal

Kesilapan utama pemilik bisness ialah terpilih developer yang mahal dan kos harga kapak hingga belasan ribuan ringgit untuk sebuah mobile app yang simple.

MASALAH 3: Mobile app rosak, crash & kena bugs

Kos tambahan diperlukan RM300-Rm1000 untuk selesaikan masalah crash atau bugs jika mobile app tidak dikemaskini mengikut versi terkini dari google play dan apps store dari masa ke semasa.

MASALAH 4: Tak ada support & update

Mobile app yang telah di publish mungkin akan mempunyai konflik dengan versi terkini dari google play dan app store menyebabkan mobile app tidak boleh digunakan lagi.

Jangan risau, sekarang anda tidak perlu lagi risau dengan masalah sebegitu. Kami akan bantu anda untuk dapatkan mobile app yang anda impikan. Ya, apa-apa sahaja konsep yang anda mahukan, kami boleh jadikannya realiti. Anda hanya perlu beritahu kami keperluan app anda.

Tidak kisah anda nak mobile app ecommerce, booking, delivery, appointment atau sebagainya. Semuanya kami boleh buatkan untuk anda. Bukan itu sahaja, jika anda mahu mobile app seperti Shopee, Mudah, Grab, starbucks, BNB, Agoda, airasia, atau apa sahaja idea yang anda fikirkan kami juga boleh hasilkannya untuk anda.

Berikut ialah demo mobile app yang anda bakal terima selepas mendapatkan servis kami. SEMAK DISINI

Mobile app yang cantik begini akan membantu menaikkan martabat jenama & syarikat anda. Anda akan kelihatan professional. Malah semua mobile app yang kami hasilkan adalah sangat profesional & menepati piawaian google play dan app store.

Bukan itu sahaja, kami juga sediakan pakej fungsi khas untuk memberikan tambah nilai kepada mobile app anda nanti.

Push Notification: Hantar Mesej Kepada Prospek & Pelanggan

Tools ini akan mengantar mesej kepada prospek anda dengan cara yang sangat menarik (popup) dan anda boleh gunakan tools tersebut untuk menghasilkan jualan.

eCommerce: Kedai Online, App Shopping Store

Miliki kedai e-commerce dengan fungsi payment gateway seperti billplz memudahkan anda menerima tempahan serta Bayaran atau integrate dengan shopify, eBay, amazon, Magento, prestashop dan banyak lagi

Table Booking: Mudahkan pelanggan buat tempahan di restoran anda

Amat sesuai kepada mereka yang mengusahakan Kelab, Restoran, Hotel atau perniagaan yang ingin memiliki sistem tempahan.

Appointment: Prengurusan temujanji melalui App

Memudahkan mengurus jadual temujanji perniagaan dan tempahan anda melalui app.

Loyalty Cards: Digital baucer atau kupon

Menawarkan digital baucer atau kupon untuk menebus ganjaran atau diskaun yang ditawarkan untuk mengekalkan kesetiaan pelanggan

Membership: Menawarkan langganan kealihan berbayar

Sesuai kepada mereka yang menyediakan servis, tutorial atau produk langganan bulanan atau tahunan untuk menyekat kandungan mengikut langganan.

Sosial Media: Integrate kesemua akaun social media dalam satu platform

Kumpul data prospek melalui fungsi login dengan facebook, twitter, google atau email memudahkan anda follow-up prospek dengan push notification.

Click to Call/Email: One touch dialing

mamaparkan maklumat email dan no telefon anda dengan hanya satu klik auto dial di telefon pelanggan.

Dengan fungsi tambahan ni, bisnes anda lebih mudah dikendalikan (dan sudah pasti pelawat juga lebih suka).

Kehadiran kami ialah untuk membantu anda menghasilkan mobile app yang cantik, profesional dan mesra pengguna. Berikut ialah pakej yang kami sediakan… SEMAK HARGA DISINI

Call
Whatsapp
error: Protect by: web399.com.my